Koffiebekers inkopen voor middelbare school of ROC

Bij het inkopen van koffiebekers is het belangrijk om daar goed over na te denken. Op deze manier kun je koffiebekers voordelig inkopen en weet je precies wat je te wachten staat.

Profiteren van schaalvoordeel
Door veel koffiebekers tegelijk in te kopen, is het mogelijk om schaalvoordeel te behalen. Zo kun je behoorlijk besparen op de inkoop van koffiebekers. Met name bij de productie van koffiebekers is het voordeliger om dit op grote schaal te doen. Laat je koffiebekers bedrukken voor een ROC, middelbare school of andere organisatie? Dan zal er nog meer schaalvoordeel behaald worden.

Koffiebekers laten bedrukken
Bij het laten bedrukken van koffiebekers is het een stuk voordeliger als er veel tegelijk geproduceerd wordt. Zo hoeven machines slechts eenmaal ingesteld te worden en kan er met lagere marges gewerkt worden. Op de website van Goedkopekoffiebekers.nl kun je zien dat het om behoorlijke prijsverschillen gaat. Een facilitair manager bestelt direct een voorraad voor 12 tot 18 maanden. Dit kan tientallen procenten schelen op de aanschafprijs.

Houd er bij het bedrukken van koffiebekers rekening mee dat er een grafisch ontwerp aangeleverd dient te worden. Je kunt kiezen voor een grafisch ontwerp dat je zelf laat maken of er kan een huisstijl met bedrijfslogo worden aangeleverd. Vaak wordt er kosteloos een ontwerp gemaakt en kan er direct geproduceerd worden. Op basis van het ontwerp kan er in een beperkt aantal kleuren bedrukt worden of zal het om een meerkleurige bedrukking gaan. Een multi colour bedrukking wordt vaak lokaal geproduceerd. Een bedrukking met minder kleuren of een grotere oplage, wordt vaak in het buitenland geproduceerd. Met name in China kan voor zeer aantrekkelijke tarieven geproduceerd worden. Houdt in dat geval rekening met een langere levertijd. Per leverancier zal dit verschillen.

Distributie van koffiebekers bij gebrek aan opslagruimte of meerdere locaties
Kun je niet zoveel tegelijk opslaan of is er sprake van meerdere locaties in uw organisatie? Dat is geen enkel probleem. Ook daar hebben productiebedrijven een oplossing voor. Zo kan voorraad in het magazijn worden opgeslagen en is het mogelijk om koffiebekers uit te sturen wanneer dat noodzakelijk is.

VorigeRechtspositie van mbo-studenten wordt versterkt
VolgendeMinister Slob wil strenger toezien op plannen scholen in krimpgebieden
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter