3 tips om te besparen op het aanschaffen van schoolspullen

Voor het begin van het nieuwe schooljaar is het ieder jaar weer nodig om alle schoolspullen aan te schaffen. De meeste schoolspullen zijn het jaar ervoor kwijtgeraakt, kapot of je kind wilt een nieuwe omdat de oude niet meer hip is. Schoolspullen kunnen erg duur zijn, daarom geven wij 3 tips om te besparen op de aanschaf van schoolspullen.

Tip 1: Maak een lijst
Het kopen van schoolspullen kan je het beste doen met een lijstje die je van te voren hebt gemaakt. Zo weet je precies wat je nodig hebt en koop je ook alleen de dingen die op het lijstje staan. Dit zorgt ervoor dat je geen onnodige schoolspullen koopt én dat je niks vergeet.

Tip 2: Bestel online
Je kan natuurlijk schoolspullen kopen bij goedkope winkels als de Action, Wibra, Xenos en ga zo maar door. Op zich prima spullen voor een klein prijsje. Echter zijn deze spullen vaak niet zo duurzaam, waardoor ze misschien niet eens het hele schooljaar meegaan. Wij adviseren om duurzame schoolspullen te kopen die misschien wel jaren meegaan. Als je dit online doet kan je overigens ook nog kortingscodes zoeken om te profiteren van korting. Zoek dus voordat je besteld naar kortingscodes op Bespaardeals.nl.

Tip 3: Koop zonder kinderen
Zonder kinderen de schoolspullen aanschaffen is misschien wel de beste tip die we kunnen geven. Als je met je kind gaat kom je gegarandeerd met meer schoolspullen thuis dan nodig. Bij oudere kinderen kunnen wij voorstellen dat ze zelf willen kiezen welke spullen ze willen, maar bij peuters is dit een uitstekende manier om te besparen op de aanschaf van schoolspullen. Het beste kan je de schoolspullen als een soort van kado geven aan je kind. Over het algemeen is het dan blij met het kado en dus ook met de schoolspullen.

Vorige3 tips om je kind meer te laten lezen
Volgende1000 opschoonacties rondom scholen en BSO’s in Nederland
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter