Vijf locaties in de Ardennen met de mooiste vakantiehuizen

Een vakantiehuis huren in de Ardennen betekent rust, natuur en volop genieten. Je kunt hier uren wandelen zonder ook maar iemand tegen te komen. Ook kun je lekker in de tuin zitten en luisteren naar alle vogels die je om je heen hoort. Of neem een duik in je eigen zwembad bij de luxe vakantievilla. De keuze is reuze! In dit artikel vind je vijf locaties in de Ardennen met de mooiste vakantiehuizen!

Op vakantie naar België

Simpel gezegd valt de Ardennen onder te verdelen in het Franse gedeelte, het Belgische deel en het Luxemburgse deel. Het Belgische deel is het grootste en daar vind je ook de meest uiteenlopende huizen. Wil jij een huisje Ardennen huren? Wat dacht je dan van een echte villa in Durbuy? Vanaf hier kun je prachtige wandelingen maken in het bosrijke landschap.

Met z’n allen in een villa

Niets is gezelliger dan met een grote groep vakantie vieren. Dan is het wel zo leuk om met z’n allen in een villa te zitten, in plaats van verdeeld over allerlei huisjes en tenten. Gelukkig hoef je je daar in de Ardennen geen zorgen over te maken. Je vindt hier bijvoorbeeld vakantiehuis 8 personen in de mooiste gebieden. Zo kunnen jullie met z’n allen in een enorme villa verblijven, met zwembad uiteraard!


Op vakantie naar Frankrijk

De Franse Ardennen worden ook wel de lage ardennen genoemd. Dit betekent niet dat de Franse Ardennen zo plat zijn als Nederland, maar de toppen van de bergen zijn een stuk lager dan die in het gedeelte van de Hoge Ardennen in België. In de Franse Ardennen kun je in bijvoorbeeld Vireux-Wallerand slapen in een echt, typisch Franse Chateau.

Op vakantie naar Luxemburg

Ook in Luxemburg kun je terecht voor de Ardennen. Maar Luxemburg heeft daarnaast ook meer te bieden. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis in het hart van Groothertogdom en maak vanaf hier uitstapjes naar de Ardennen, prachtige kastelen in de directe omgeving of doe een stedentripje naar Luxemburg-stad!

Een villa inclusief alles

Wil jij deze vakantie even helemaal luxe doen? Ook daarvoor kun je in de Ardennen terecht. Je kunt kiezen voor een villa inclusief eigen zwembad. Of wat dacht je van een grote eetzaal waar jij heerlijk van je croissantje kan genieten in de ochtend. Je kunt ook kiezen voor een eigen sauna of jacuzzi. Zo kun je helemaal uitrusten en op kracht komen na een lange dag wandelen in de Ardense bossen!

VorigeLerarenopleidingen besteden te weinig aandacht aan ICT
VolgendeMeer seksuele vorming nodig op middelbare scholen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter