Als u aan stickers in het onderwijs denkt, denkt u waarschijnlijk aan de stickers die kinderen in hun schriftjes krijgen als ze hun huiswerk goed hebben gemaakt. Het is hartstikke leuk om stickers in schriftjes te plakken, maar in feite hebben stickers in het onderwijs veel meer toepassingen. In dit artikel leest u hier meer over.

Raamstickers ter decoratie
Op de basisschool zijn de ramen vaak versierd, maar ook als docent op de middelbare school kunt u de ramen van uw klaslokaal versieren. Dit kunt u met verf of papier doen, maar ook met stickers. Raamstickers zien er niet alleen goed uit, maar zijn bovendien snel en gemakkelijk aan te brengen. Daar komt nog bij dat u raamstickers gemakkelijk kunt verwijderen, zonder dat de resten van de stickers achterblijven op het raam.

Praktische etiketten
U kunt ook stickers bestellen in de vorm van etiketten. Deze kunt u op uw lesmateriaal plakken, maar ook op vele andere items. Denk hierbij aan de radio in de klas, de schriften van de kinderen en ga zo maar door. Etiketten zijn leverbaar in vele soorten, maten en kleuren, dus u vindt altijd wel een sticker die bij u past.

Stickertape
Een andere sticker die u in de klas kunt gebruiken, wordt geleverd in de vorm van tape. U kunt deze tape voor allerlei doeleinden gebruiken. Denk hierbij aan het bevestigen van wanddecoratie, maar ook aan het afzetten van een stuk klaslokaal. En heeft u een toneelgroep op school? Dan kunnen zij de stickertape wellicht ook gebruiken.

Stickers online bestellen
Wat voor stickers u ook nodig heeft: u kunt eenvoudig en snel online stickers bestellen. Vergelijk de verschillende stickers met elkaar en u vindt vanzelf de sticker die het beste bij uw manier van lesgeven en uw klaslokaal past. Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere stickers te kopen. Zo heeft u altijd de juiste stickers bij de hand, waar u deze ook voor nodig heeft.

VorigeMeer scholen voor 10- tot 14-jarigen
VolgendeKoningin Máxima bij ondertekening convenant muziekonderwijs
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter