Als student wil je graag voordelig bellen, online het laatste nieuws volgen en voortdurend in contact staan met vrienden en studiegenoten. Een voordelig telefoonabonnement of goede Prepaid is daarom een must voor iedere student. Omdat er zoveel diverse aanbieders met verschillende aanbiedingen zijn, is het lastig om te beslissen welk abonnement het best bij jouw studentenleven past. Ga je voor een sim only abonnement, een telefoonabonnement of is Prepaid voor jou toch voordeliger?

Sim only abonnementen
Wanneer je al een telefoon hebt, dan is een sim only abonnement voor jou misschien wel een goede optie. Met sim only hoef je geen nieuwe telefoon aan te schaffen, maar betaal je enkel een maandelijks bedrag aan abonnementskosten. Mocht jouw telefoon verouderd zijn, dan kun je er ook nog voor kiezen om een apart toestel te kopen en daarbij een sim only abonnement af te sluiten.

Sim only abonnementen zijn dikwijls maandelijks opzegbaar en de belminuten en sms’jes zijn hier vaak het goedkoopst. Ook heb je meer vrijheid in het samenstellen van je abonnement. Als je kiest voor een sim only abonnement moet je er wel goed op letten dat jouw mobiele telefoon simlockvrij is, zodat je simkaarten van iedere provider erin kunt doen. Op die manier kun je de voordeligste provider uitkiezen en daar een sim only abonnement bij afsluiten.

Telefoonabonnement
Heb je nog geen telefoon of wil je graag een nieuwe hebben? Dan is het afsluiten van een telefoonabonnement misschien wel iets voor jou. Je hoeft dan niet in één klap veel geld uit te geven aan een nieuw toestel, maar je betaalt het toestel in maandelijkse termijnen terug. Als je niet speciaal het nieuwste model telefoon hoeft te hebben, dan hoef je niet veel geld kwijt te zijn. Handig is wel om een goede inschatting te maken hoeveel belminuten, sms’jes en online momenten je zal hebben. Ook de snelheid van de internetverbinding (3G of 4G) speelt mee in de maandelijkse prijs.

Prepaid
Een andere variant is Prepaid. Deze optie is aantrekkelijk wanneer je niet zoveel belt en de telefoon weinig gebruikt. Met Prepaid kun je ook op internet, maar betaal je niet een maandelijks bedrag voor MB’s zoals bij een telefoonabonnement of sim only abonnement. Je betaalt per MB en dat wordt dan van het beltegoed afgehaald. Wanneer jouw internetgebruik nogal wisselt, dan kan dat dus voordelig uitvallen en zit je niet onnodig vast aan hoge kosten voor een grote hoeveelheid MB’s.

Abonnementkeuze.com geeft een duidelijk overzicht van de aanbiedingen van alle bekende providers en helpt studenten graag bij het maken van de juiste keuze. Bekijk snel de website en ontdek eenvoudig welke goede aanbiedingen bij welke providers te vinden zijn!

VorigeEducatieve app Startrekenen VR wint IPON Award 2018
VolgendeMaak van uw leerlingen echte onderzoekers!
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter