Volgend jaar van start? Vraag vóór 1 april subsidie aan.

Wilt u ook meer en beter muziekonderwijs op uw school, maar zoekt u nog financiële middelen? Met de subsidieregeling Impuls muziekonderwijs van het Fonds voor Cultuurparticipatie kunnen scholen tot € 20.000 subsidie aanvragen om te investeren in muziekonderwijs. Volgend jaar al beginnen? Vraag dan voor 1 april 2016 subsidie aan. De eerste scholen hebben inmiddels positief bericht gehad en gaan aan de slag. Doet uw school ook mee?U kunt subsidie aanvragen wanneer u structureel muziekles gaat verzorgen, leerkrachten en muziekdocenten hiervoor gaat trainen en u verbinding maakt tussen het binnenschoolse muziekonderwijs en buitenschoolse aanbod van bijvoorbeeld een muziekschool, fanfare of poppodium.

Meer informatie

Cultuureducatie met Kwaliteit: Meer muziek in de klas
In oktober 2014 kondigde minister Bussemaker een aantal maatregelen aan om een impuls te geven aan muziekonderwijs binnen het kader van Cultuureducatie met Kwaliteit. De subsidieregeling Impuls muziekonderwijs is onderdeel van deze activiteiten en sluit aan bij Méér Muziek in de Klas; de beweging waarbinnen publieke en private partijen zich de komende vijf jaar gezamenlijk inzetten voor structureel muziekonderwijs op de basisschool.

VorigeValt de iPad nog wel weg te denken uit scholen?
VolgendeMinder jongeren voortijdig van school
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter