Speciaal voor de bezoekers van Docentenplein hebben wij een exclusieve lezersaanbieding: u maakt als lezer kans op een gratis 28 inch omafiets voor uzelf, een collega of een leerling. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is dit formulier invullen.

Over deze actie
Zorgeloos deelnemen aan het verkeer op een gloednieuwe fiets. Voor velen is dit vanzelfsprekend, maar niet voor iedereen. Bent u werkzaam in het onderwijs en kent u iemand die nodig toe is aan een (nieuwe) fiets? Doe dan mee aan deze actie en maak kans op een Altec Roma omafiets (28 inch). Deze fiets is geschikt voor personen met een lengte van 160cm +. Om deel te nemen aan deze actie hoeft u alleen dit formulier in te vullen.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Fietsenopfietsen.nl.

Geldigheid van deze actie
Deze actie is geldig van 25 november 2016 tot 1 januari 2017. De winnaar van de fiets wordt op 3 januari 2017 bekend gemaakt.

VorigeMeer cultuuronderwijs op school
VolgendeEindexamens beter gemaakt: ruim 3300 keer cum laude
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter