De jaarlijkse OnderwijsTopTalentPrijs gaat deze week weer van start. Alle lerarenopleidingen ontvangen de informatiefolder met een uitnodiging om mee te doen. Elke pabo mag één student afvaardigen. Lerarenopleidingen voortgezet onderwijs kunnen maximaal drie personen kandideren, uit verschillende vakgroepen. De OnderwijsTopTalentPrijs wordt uitgereikt in oktober, tijdens de Nationale Onderwijsweek.

Op de lerarenopleidingen in Nederland barst het van het talent. Dat blijkt ieder jaar weer bij het uitreiken van de diploma's, als duizenden enthousiaste jonge docenten de opleiding verlaten en in het onderwijs gaan werken. Met de OnderwijsTopTalentprijs hebben lerarenopleidingen elk jaar de mogelijkheid om deze studenten voor het voetlicht te halen. De prijs laat zien dat een lerarenopleiding een waardevolle opleiding is. En wie leraar wil worden, kiest voor een verantwoordelijk, uitdagend en veelzijdig beroep.

Opleidingen kunnen tot 15 juli 2015 hun kandidaten aanmelden via de speciale website: www.onderwijstoptalentprijs.nl.
De organisatie is in handen van het Instituut voor Nationale Onderwijs Promotie (INOP) i.s.m. het ministerie van OCW, CED-Groep, Nationaal Onderwijsmuseum, Uitgeverij Leuker.nu, AOb en vakblad Didactief.

VorigeTechYourFuture en Nieuws in de klas lanceren lespakket ‘Technonieuws in de klas’
VolgendeMeer muziekonderwijs basisschool
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter