De feestdagen zijn in aantocht. Een mooie tijd om met familie en vrienden gezellig samen te zijn. Samen te eten. Maar ook om even stil te staan bij anderen. Zoals oorlogskinderen.
Miljoenen kinderen zijn op de vlucht. Vaak zonder ouders. En met de feestdagen niet gezellig samen. Wel hebben ze nachtmerries, angst en verdriet. En ze raken achter op school.

Sta samen even stil
Organiseer een War Child kerstdiner, -ontbijt, -lunch voor je klas of school. Vraag een bijdrage voor het eten, zing kerstliederen of laat de afwas sponsoren. Alles is mogelijk en alle beetjes helpen. Voor € 109 sponsor je al een tablet, waarmee twee tot drie kinderen kunnen leren. En voor € 30 sponsor je een schooltas met daarin een schooluniform, pennen, schriften en schoolboeken voor één kind.

Gezellig en leerzaam
Doe mee. Wij sturen je het gratis kerstactiepakket. Placemats, menukaartjes, naambordjes en servetringen. Voor een mooi gedekte tafel. En nodig een voorlichter uit in de klas. Zo organiseer je makkelijk een gezellig en leerzaam kerstdiner op school.

Kijk snel op www.warchild.nl/kerstdiner en meld je aan.

VorigeMeer ruimte voor onderwijs op een andere locatie
VolgendeOESO: Nederlands onderwijs presteert goed
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter