In de media hebben de afgelopen week veel berichten gestaan over problemen rondom de privacy van leerlinggegevens bij het gebruik van digitale leermiddelen en Basispoort.

Deze berichten en ontwikkelingen zullen ook de ouders van de leerlingen op uw scholen niet zijn ontgaan. Om hen goed te informeren en op de hoogte te houden, heeft de PO-Raad een voorbeeldbrief opgesteld die scholen in hun nieuwsbrief kunnen opnemen of naar de ouders van hun leerlingen kunnen sturen.

Schoolbesturen kunnen in deze brief ook kwijt welke maatregelen zij zelf hebben genomen om de problemen het hoofd te bieden. Op de geel gearceerde stukken dienen zij nog zelf de juiste gegevens in te vullen.

U kunt de brief downloaden op de website van de PO-Raad.

VorigeImpressie congres BreinStorm, het lerende brein in het onderwijs
VolgendeProvinciale Statenverkiezingen in de les
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter