Net zoals vorig jaar biedt Teleblik het basisonderwijs een goede start van het nieuwe schooljaar met de speciale Teleblik-kalenders. Leuk voor in de klas, handig voor het noteren van alle verjaardagen of speciale dagen op school en leerzaam door alle verwijzingen naar Teleblikfilmpjes.

Onderbouwkalender

Voor de onderbouw is er de seizoenskalender. Deze staat in het teken van de vier seizoenen en staat vol met verwijzingen naar Teleblikfilmpjes die de leerlingen spelenderwijs kennis laten maken met de verschillende jaargetijden en de kenmerken die daarbij horen.

Bestel gratis de Onderbouwkalender


Bovenbouwkalender

De bovenbouwkalender biedt vele verwijzingen naar filmpjes met achtergrondinformatie over bijvoorbeeld feestdagen en historische gebeurtenissen maar gaat ook in op speciale dagen die komend jaar op de kalender staan. Daarnaast bevat de kalender een actie: laat jouw leerlingen op specifieke dagen opdrachten maken en kraak de code!

Bestel gratis de Bovenbouwkalender

VorigeFacebookpagina voor PABO studenten
VolgendeBeoordeling financiele positie schoolbestuur is maatwerk
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter