'Ideas worth spreading', dat is het motto van TED, een conferentie met korte boeiende lezingen over technologie, entertainment en design. Onlangs keken we met mensen uit het onderwijs via een liveverbinding mee naar deze presentaties die gehouden werden in Edinburgh, Schotland.

We riepen de bezoekers op om ook hun eigen ideeën te delen of te toetsen. Marieke van Osch greep die kans en pitchte haar idee 'Flapped Classroom'. Want met meer dan 30 miljard gedownloade apps in de App Store van Apple, lijkt ook de school niet aan apps te ontkomen. Het idee van Marieke is om onderwijskundige apps te plaatsen op leerlijnen. Bekijk haar pitch en vertel ons wat je ervan vindt.>

VorigeEerste academische leraren afgestudeerd
VolgendeInfoblad Ervaringen met energieprestatiecontracten voor scholen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter