Apple heeft er één, Google heeft er sinds gisteren één en Microsoft heeft er over een paar maanden één. We hebben het natuurlijk over tablets. Nu iedereen van de grote drie er eentje heeft, laten we ze nog eens de revu passeren. Maar beginnen de podcast met het leren buiten het onderwijs. Want wat blijkt: de school heeft niet meer het alleenrecht op leren.

Shownotes


• Google Nexus 7

• Microsoft Surface

• Apple iPad met iOS 6


Bij deze aflevering zitten aan tafel: Lucas Raggers (Innovatie), Michael van Wetering (manager Kennisnet Innovatie), Frans Schouwenburg (manager sector po vo) en Olaf de Groot (De Verdieping)

Abonneren en reageren

Wil je reageren op de podcast? Heb je een vraag? Dit kan in de reacties van dit artikel of via Twitter. Abonneer je in iTunes op de Kennisnet Innovatie podcast. Zodra er een nieuwe aflevering is, wordt deze automatisch gedownload.

VorigeBig Results using Big Data het nut van een goed leerlingprofiel
VolgendeHuiswerk wordt klassenwerk en andersom
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter