De inschrijving voor Dé Onderwijsdagen 2012 is geopend. Dé Onderwijsdagen 2012 vinden plaats op 13, 14 en 15 november in het WTC-gebouw in Rotterdam. De laatste dag is speciaal bedoeld voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en het mbo. Schrijf je direct in en laat je inspireren.

Nieuwe congresopzet

Er is dit jaar gekozen voor een nieuwe congresopzet. Om beter aan te kunnen sluiten bij de behoefte van de verschillende bezoekers, is een onderverdeling in het programma gemaakt.

Het programma op dag 3 (15 november) is speciaal bedoeld voor het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Dag 1 en 2 (13 en 14 november) bieden een programma dat volledig is gericht op het hoger onderwijs. Op woensdag 14 november biedt het programma tevens ruimte voor sessies die niet alleen voor het hoger onderwijs, maar ook voor het middelbaar beroepsonderwijs interessant zijn. Dé Onderwijsdagen vinden dit jaar plaats op een nieuwe locatie: het WTC in Rotterdam. Meer informatie over de nieuwe congresopzet vind je op de website. Direct inschrijven.

Zelf een sessie presenteren?

Ook dit jaar heb je de mogelijkheid om zelf een sessie te vullen en zo het programma deels mee te bepalen. Je kunt een voorstel indienen via onze website. Deadline voor het indienen van jouw voorstel is 31 augustus 2012 om 12.00 uur. Na deze datum bepaalt een publieke online stemming welke voorstellen een plek in het programma krijgen.

VorigeInschrijving De Onderwijsdagen 2012 geopend
VolgendeBig Results using Big Data het nut van een goed leerlingprofiel
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter