Leerling overviel kapsalon om XTC

De vijftienjarige leerling die vorige week vrijdag een kapsalon in Den Bosch overviel, bleek nog een rekening open te hebben staan bij een drugsdealer. Hij had een aantal XTC-pillen nog niet betaald, zo meldt Omroep Brabant.
De rector van het Sint-Janslyceum, waar de jongen op school zit, is verbijsterd en benadrukt om eerdere geruchten te ontkrachten dat het niet om allochtone leerlingen gaat. Ook de leerlingen van het Sint-Janslyceum reageerden geschokt op het nieuws van de overval.

De jongen en twee medeplichtige scholieren zijn voorlopig niet meer welkom op de Bossche school. De leerlingen zitten in de tweede klas van het vwo en de derde klas van het havo. De ouders van de leerlingen zijn middels een brief ingelicht over het incident.

De overvallen kapsalon ligt in de buurt van de school. Bij de aanhouding van de scholier werden een (nep)wapen en honderden euro's aan buit in beslaggenomen.

Nationale Onderwijsgids

VorigeBasisscholen Leersum worden samengevoegd
VolgendeOpnieuw dreigtweets op REA college
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter