Basisschool Het Anker in Hasselt heeft deze week een projectweek over vervoer afgesloten met een boottocht langs de drie Zwartewatersteden Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis, zo meldt De Stentor.
Enkele ouders van kinderen hebben de boottocht gedeeltelijk bekostigd. Bij de afvaart waren ouders aanwezig om hun kroost uit te zwaaien. Ook was de burgemeester van Hasselt aanwezig om de jongeren een goede reis te wensen.

Tijdens de projectweek is aandacht besteed aan vervoer over het water, het spoor en over de weg. De kinderen hebben eerder deze week een bezoek gebracht aan een fietsenmaker, een jachthaven en het Spoorwegmuseum in Utrecht geweest.

Nationale Onderwijsgids

VorigeKennisgroep PO 19 juni 2012
VolgendeHaagse school biedt wielrennen als vak
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter