Beatrixschool sluit volgend jaar haar deuren

De Beatrixschool in Zandvoort sluit volgend jaar per 1 augustus haar deuren. Het aantal leerlingen op de school neemt jaarlijks af. De directie ziet geen toekomst meer in de school, zo meldt het Haarlems Dagblad.
De ouders van leerlingen zijn inmiddels ingelicht. Er staan momenteel minder dan 80 leerlingen ingeschreven op de Beatrixschool. Daardoor worden er steeds meer klassen samengevoegd en maken de leraren al minder uren.

Het schoolbestuur wilde er eigenlijk dit jaar al mee ophouden, maar heeft besloten de sluiting tot volgend jaar uit te stellen zodat ouders de gelegenheid krijgen om een andere school te zoeken voor hun kroost.

Nationale Onderwijsgids

VorigeBezuiniging Passend onderwijs in 2013 teruggedraaid
VolgendeSchool wordt Zweinstein tijdens examenstunt
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter