Nieuwe mbo opleidingen bij Groenhorst College

Het Groenhorst College in Ede start binnenkort twee nieuwe opleidingen. De opleidingen FoodAgro en Toegepaste biologie gaan dit jaar nog van start, zo meldt De Gelderlander.
De opleiding Voedingstechnologie wordt geschrapt. De mbo-school zou voor de tweede achtereenvolgende keer niet genoeg studenten hebben, ondanks het feit dat het diploma leerlingen werkgarantie met een goed salaris oplevert.

Andere vestigingen van de onderwijsinstelling, in respectievelijk Barneveld en Velp, hanteren hetzelfde beleid. Bij het Groenhorst College kunnen de nieuwe opleidingen op alle locaties gevolgd worden.

Het Groenhorst College betrekt de Christelijke Hogeschool Ede, een buitenschoolse opvang en een nabijgelegen kinderboerderij bij de opleiding. Dankzij samenwerking met bovenstaande partijen is het mogelijk om groentetuintjes aan te leggen, een onderkomen voor dieren te garanderen en het beoefenen van sport mogelijk te maken.

Nationale Onderwijsgids

VorigeScooters gestolen van schoolplein
VolgendeWinnaars IPON awards 2012 bekend
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter