Inzamelingsactie op basisschool Groningen

Op basisschool de Starter in Groningen worden morgen fair-trade producten verkocht voor het goede doel, zo meldt OOG TV. Op verschillende plekken in de stad gaan de leerlingen proberen hun waar aan de man te brengen.
Met de actie proberen zij geld in te zamelen voor stichting Mpowering people. Deze stichting spant zich in om kinderen in Nicaragua naar school te kunnen laten gaan. Naast het verkopen van fairtrade producten en met de hand gemaakte werkjes, heeft ook iedere klas in een heuse muziekstudio liedjes opgenomen. Het resultaat is op cd gezet en vanaf morgen bij de jeugdige straathandelaren te verkrijgen.

Het doel van dit schoolproject is om de Nederlandse leerling bewust te maken van het feit dat niet iedereen de mogelijkheid heeft om naar school te kunnen gaan. Op 30 maart zal worden bekendgemaakt hoeveel de actie heeft opgeleverd.

Nationale Onderwijsgids

VorigePhoto Story
VolgendeUtrechtse raadsleden geven les
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter