Basisschool trekt in bij vmbo mbo school

Leerlingen van het Noorderpoort College Appingedam begroetten vanochtend een wel heel jeugdige nieuwe lichting, zo meldt RTV Noord. Sinds vandaag betrekken kinderen van basisschool Jan Nieuwenhuyzen een vleugel van het pand waar vmbo- en mbo-opleidingen zijn gehuisvest.
Vanwege scheuren in hun eigen schoolgebouw, zag het bestuur van de basisschool zich genoodzaakt uit te wijken naar een ander onderkomen. Het pand werd afgekeurd en zo lang de leiding op zoek was naar een geschikte locatie, hadden de leerlingen vrij.

Er zijn plannen voor de bouw van een nieuw schoolgebouw. Over twee jaar zou de basisschool weer een eigen pand moeten hebben.

Nationale Onderwijsgids

VorigeWerkdruk voor zeer veel leraren niet acceptabel
VolgendeEnkel op sapjes draaien
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter