Vanaf maandag 13 februari kun je met de klas meedoen aan de schooldubwedstrijd, een wedstrijd met lipdubs voor het basisonderwijs in Nederland. In een lipdub spelen leerlingen een videoclip na, waarbij de originele muziek gebruikt wordt. De klas die de mooiste lipdub maakt, wint mooie prijzen.

Deelnemende scholen of groepen kunnen hun clip uploaden tot uiterlijk 7 mei 2012 op de website Schooldub.nl. In de eerste week van juni kiest een vakjury de winnende groep, waarna de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Hieronder zie je de Schooldubwinnaar van 2011.Meer informatie over Schooldub vind je Schooldub.nl. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@schooldub.nl en Schooldub op Twitter volgen via @SchoolDub.

VorigeBesteed meer aandacht aan ouderenzorg in zorgonderwijs
VolgendeSCP nuanceert beeld dat op onderwijs bezuinigd kan worden
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter