Podcast 11 Khan Academy in Nederland

Salman Khan begon in 2004 met het geven van bijles aan zijn nichtje Nadia. Dit deed hij door uitlegfilmpjes op YouTube te zetten. Nu, 7 jaar later heeft hij meer dan 3000 uitlegfilmpjes op YouTube staan en heeft Khan Academy meer dan 40 medewerkers.

Aan tafel hebben we Time Kos van Khan Academy en Wijnand Baretta van Khan Academie. Twee initiatieven die voortborduren op het het idee van Salman Khan. Wij willen weten wat Khan is, wat het zo uniek maakt en wat nu het verschil is tussen deze twee Nederlandse varianten.

Bij deze aflevering zitten aan tafel: Michael van Wetering (manager Kennisnet Innovatie), Frans Schouwenburg (manager sector po vo) en Timo Kos en Wijnand Baretta.

Abonneren en reageren

Wil je reageren op de podcast? Heb je een vraag? Dit kan in de reacties van dit artikel of via Twitter. Abonneer je in iTunes op de Kennisnet Innovatie podcast. Zodra er een nieuwe aflevering is, wordt deze automatisch gedownload.

VorigeRobomind programmeren voor iedereen
VolgendePersoonsgegevens van wie en voor wie
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter