Download nu Kennisnet Innovatie app voor je iPhone

Kennisnet Innovatie heeft een app uitgebracht. Maar wat kun je met de app? Allereerst is het natuurlijk mogelijk om de berichten te lezen die we op innovatie.kennisnet.nl publiceren. De podcast die we eens in de drie weken opnemen is ook in de app af te spelen. Via wifi, maar ook via een 3G-verbinding. Tot slot hebben we het in de app makkelijker gemaakt om te reageren op artikelen, kun je berichten sorteren rondom een thema en zoeken in het archief. De app is geschikt voor de iPhone en is te downloaden in de App Store. Een Android en Windows Phone app worden ook ontwikkeld, maar komen later uit.

Download de Kennisnet Innovatie app en blijf dankzij de push notificaties altijd op de hoogte van het laatste innovatienieuws.

VorigeHet onderwijs een kennisvergiet
VolgendeLeren je met lijf beter dan leren met je hoofd
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter