Denk mee over een digitale leerrouteplanner voor zelfstandig leren

Stel je eens voor dat leerlingen zelf kiezen welke digitale tools zij gebruiken om beter te presteren, passend bij hun eigen leerstijl. Dat zij op een zelfstandige manier bij het leerproces betrokken zijn en je als docent alleen de route bepaalt en leerlingen helpt de juiste keuzes te maken. Interessant? Denk dan mee en kom op vrijdag 16 november naar het Mondriaan College. Doel van de bijeenkomst is te komen tot oplossingen voor zowel de korte termijn of die nu al beschikbaar zijn als voor de langere termijn. In het programma is naast het brainstormen over oplossingen ook aandacht voor thema's die samenhangen met dit idee, zoals Persoonlijke leeromgevingen, Flipping the classroom en Learning Analytics.

Lees meer over de bijeenkomst Digitale leerrouteplanner voor zelfstandig leren.

VorigeHoe ontwikkel ik een digitale leerrouteplanner voor zelfstandig leren Kom naar de brainstorm
Volgende11 prikkelende mediawijsheidpresentaties op De Onderwijsdagen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter