Pluim voor schoolleider Dokkum

Woensdag is de Schoolleider van het Jaar-Pluim uitgereikt aan Germ de Vries van de Burgerschool uit Dokkum. Dit gebeurde op de Dag van de schoolleider, een initiatief van het Onderwijsbureau Meppel.

Ouders en teamleden hebben Germ de Vries voorgedragen voor de Pluim. Op deze manier zetten zij hem in het zonnetje voor het werk dat hij doet. Germ wordt ervaren als een motiverende, positieve, behulpzame en ondersteunende schoolleider. Hij heeft oog voor de belangen van kinderen, ouders en leerkrachten en zijn oplossend vermogen is zeer groot.

Van de uitreiking is een feest gemaakt. Het theater Pluim gaf een sprankelende voorstelling voor alle kinderen. Het hoogtepunt van het feest was de uitreiking van de Schoolleider van het Jaar-Pluim 2011.

Germ de Vries kreeg de zilveren Pluim opgespeld door de heer G.H. Gerdes, voorzitter van de jury. En Germ werd ook nog persoonlijk toegesproken door de minister van Onderwijs, Marja van Bijsterveldt. Zij feliciteerde hem in een videoboodschap. De leerlingen van groep 8 zongen hun schoolleider toe.

Nationale Onderwijsgids

VorigeMaak geschiedenis met de klas
VolgendeOmgaan met ICT
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter