Leerlingen van de middelbare scholen Pius X College, Het Noordik en Sg. St.-Canisius strijden op vanavond om de titel beste debater van Almelo. In het kader van de campagneweek 'Opvoeden doen we allemaal! 'gaat de derde editie van de Almelose Debat Prijs (ADP) dit jaar over opvoeden.

Presentator van de Almelose Debat Prijs is Monique Sleiderink van RTV Oost. Nico van der Woude, docent Nederlands aan het Pius X College leidt de debatten.

Om de leerlingen zo optimaal mogelijk voor te bereiden op het debat krijgen ze voorafgaand aan het debat een workshop van Van der Woude, die naast zijn docentschap ook debatcordinator van het Pius X College is.

En van de juryleden van dit jaar is Marieke Kral, winnares van de editie 2010 en oud-leerlinge van het Pius X College. Samen met de juryleden jeugdwethouder Mieke Kuik-Verweg en Leo van Raaij, chef stadsredactie van TCTubantia, bepaalt zij wie dit jaar winnaar wordt van de Almelose Debat Prijs.

Nationale Onderwijsgids

VorigeOnderwijs in the picture
VolgendeGedichten apps
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter