21 slimme kids over leren en werken in de 21e eeuw

Hoe verandert leren onder invloed van de toename van het gebruik van moderne technologie? En welke vaardigheden zijn daarbij straks van belang? Aan de hand van een brainstorm hebben 21 jongeren ('21 learners') onlangs geprobeerd deze interessante vraag te beantwoorden.

Lees het volledige bericht op innovatie.kennisnet.nl om meer te weten te komen over de 21st century skills! Of volg de '21 learners' de komende maanden via de Faceboek-groep en/of page om te kijken wat de toename van het gebruik van technologie in de samenleving voor het leren betekent.

Lees ook het persbericht.

VorigeTablets de killer app in het onderwijs
VolgendeTablets en gamification
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter