Onderzoek naar gebruik social media in het po

Social media als Facebook, Twitter en Hyves spelen een steeds grotere rol in het onderwijs. Vooral in het hoger maar ook het voortgezet onderwijs zien leerlingen, studenten en docenten de voordelen van het gebruik van social media in. Maar hoe zit dat in het primair onderwijs?

Om na te gaan hoe social media gebruikt (kunnen) worden in het basisonderwijs door zowel leerlingen als leerkrachten zijn Linda Vonhof van Involved2 en Thijs van de Reep van Goed Idee Man een onderzoek gestart. U kunt hier participeren in het onderzoek: https://www.surveymonkey.com/s/Social_media_in_basisonderwijs

De onderzoekers willen zo een beeld vormen van de toepassing en de mogelijkheden van social media in het basisonderwijs.

Nationale Onderwijsgids

VorigeErmelose scholier exposeert in Den Haag
VolgendeWinnaars Innovatieregelingen SURFnet Kennisnet bekend
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter