De schat van Ambiorix

De Schat van Ambiorix is een online spel waardoor jongeren over de cultuur en historie van Nederlands en Belgisch Limburg kunnen leren. Het spel wordt niet alleen via de computer gespeeld maar ook in real live. De kern van het spel is de Schat van Ambiorix. Hij was de koning van een Gallische stam die leefde tussen de Maas en de Rijn. Ambiorix zou veel verzet tegen het leger van Julius Ceasar hebben geboden in de eerste eeuw voor Christus. Jongeren veroveren door kennis, spel en ervaring verschillende culturele plekken in Limburg. Ook in de rest van Nederland een boeiend onderwerp voor de geschiedenislessen.

Vorige18 Nu nog even niet.
VolgendeEvaluatie geeft geen duidelijkheid over financien primair onderwijs
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter