Met de MediaMosa stimuleringsregeling 2011 wil het SURFnet/Kennisnet innovatieprogramma scholen uitdagen zelf aan de slag te gaan met multimedia-mogelijkheden. Zoals het gebruik van MediaMosa toepassingen bij weblectures, live streaming, interactieve video of video op mobiele apparaten.

Ook de ontwikkeling van koppelingen met elektronische leeromgevingen, video-opname- en videobeheersystemen behoort tot de mogelijkheden. Het gaat om kleinschalige projecten, die uitgevoerd dienen te worden in de periode van 15 juni tot uiterlijk 25 november van dit jaar. Per project staat een bedrag van maximaal 10.000,- ter beschikking. U kunt tot 16 mei uw projectidee insturen.

VorigeDe rode pen werkt
VolgendeWikipedia waardevol of waardeloos
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter