Voorjaarseditie van de InDruk verschenen

InDruk po is hét gratis kwartaalblad voor leerkrachten in het basisonderwijs. In de inDruk staan veel praktijkverhalen en er worden praktische tips gegeven over het inzetten van ict in het onderwijs. Bekijk welke onderwerpen er in deze editie aan de orde komen.

U leest het in InDruk po voorjaar

• Normaal gesproken wordt er vooral óver ze gepraat, maar in deze inDruk is de leerling zelf aan het woord. De twitterende en bloggerende Adil uit groep 8 vertelt over het ict-gebruik op zijn school.

• TPACK: de term komt steeds vaker voor, maar wat is het nou precies? Het model wordt duidelijk uitgelegd en Michel de Boer vertelt hoe TPACKmodel een handreiking is om ict in het onderwijs te intregreren.

• Wat moet de toekomstige juf weten over ict? De kennisbasis omschrijft de kennis waar alle pabo-studenten over moeten beschikken. Maar welke rol heeft ict hier in?

• Lees meer over het belang van samen leren. Mario Vervlossen vertelt over zijn deelname aan het ambassadeursnetwerk van Kennisnet. Wat is de meerwaarde van dit traject, wat levert het de school op en wat is de investering?


Blader door inDruk voorjaar 2011Wilt u zich gratis abonneren? Ga naar leerkracht.nl/indruk voor meer informatie.

VorigeVmboers motiveren is niet gemakkelijk
VolgendeGewoon Speciaal conferentie tijdens IPON
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter