De minister voert al per 1 augustus 2012 vrijwel alle bezuinigingen op het speciaal onderwijs door. Dit betekent dat er al zeer snel sprake is van grote aantallen ontslagen onder het onderwijspersoneel in het speciaal onderwijs. Door middel van onderstaand rekenmodel van het ministeriekunt u zien wat de bezuinigingen voor u betekenen op het gebied van Personele bekostiging, Personele groei, Personeels- en arbeidsmarkt budget en Ambulante begeleiding per 1-10-2010 op basis van LGF beschikkingen. Naar rekenmodel Naar toelichting DUO
Verzet tegen bezuinigingenOndanks dat met alle acties tegen de bezuinigingen Passend onderwijs heel hoog op de politieke agenda is gekomen, houdt de minister vast aan de bezuinigingen. De PO-Raad blijft zicht hier tegen verzetten. De leden waren eensgezind over de door de PO-Raad voorgestelde koers voor de komende maanden: we gaan door met ons verzet tegen de bezuinigingen.

VorigeVerplichte incidentenregistratie 1 jaar uitgesteld
VolgendeLeven op het randje
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter