Vacansoleil bezoekt mbo scholen

Wielrenner Johnny Hoogerland toert vandaag samen met zijn ploegmaten Pim Ligthart en Wout Poels met de Vacansoleil-DCM-teambus langs drie mbo-scholen, die in samenwerking met sponsor Vacansoleil een aantal verkorte opleidingstrajecten aanbieden.

Voor de regio's Noord-Brabant en Zuid-Hollland worden deze opleidingen verzorgd door het Cingel College (onderdeel van ROC West-Brabant) in Breda. De andere samenwerkingspartners zijn ROC Amsterdam en ROC Zeeland (Goes).

De toprenners vormen samen met studenten de kleurrijke achtergrond tijdens de presentatie van de vernieuwde samenwerking met Vacansoleil. Ter plaatse zullen de schooldirecteuren en Vacansoleil's CEO Wim Backers de nieuwe overeenkomst ondertekenen.

Hoogerland neemt voor de directeuren een verrassing mee. "Zonder goede opleiding behaal je nooit de top. Vandaar dat ik mijn bijdrage aan dit mooie initiatief van Vacansoleil wil leveren", aldus Johnny Hoogerland.

De Vacansoleil Leisure Academy-opleidingen worden door de roc's aangeboden op mbo niveau 3 en 4. De scholen bieden versnelde, praktijkgerichte en internationale opleidingen, die een brede basis bieden voor een baan in de recreatiesector.

VorigeMinister afwezig bij scholierendemonstratie
VolgendeICT: het middel is nodig om het doel te bereiken
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter