Voor het Kinderboekenland van Kennisnet geven 5 kinderboekenschrijvers Simone Kramer, Paul van Loon, Mary van der Valk, Rian Visser en Jacques Vriens tips over hoe je een goed verhaal schrijft. Dit komt meteen goed van pas voor de schrijfwedstrijd waar je met de hele klas aan mee kunt doen!

Bekijk de filmpjes van de kinderboekenschrijvers op YouTube.

Schrijfwedstrijd

Klik op het Kinderboekenland op het wolkje dat tussen het boek en de typmachine zweeft. Deze schrijfwedstrijd een bezigheid waar je eventueel met de hele klas aan mee kunt doen: schrijf een heldenverhaal van maximaal 1 A4 en maak kans op een boekenbon van 25 euro. Je kunt tot en met 16 oktober het verhaal insturen naar kids@kennisnet.nl.

VorigeMet de hand op de knip
VolgendePO Raad klaar voorvolledige decentralisatie arbeidsvoorwaarden
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter