Het programma Veilige Publieke Taak Onderwijs (VPTO) heeft een online forum gelanceerd om kennis en ervaringen te delen. Neem deel aan de discussies, stel de vragen die u hebt, deel uw ervaring! Via de link: http://www.forumveiligeschool.nl/ kunt u gemakkelijk en snel lid worden. U kunt het forum ook volgen via het twitteraccount: @Forumvs.
Vorig jaar is het programma VPTO opgestart, speciaal om scholen te ondersteunen. Uit de evaluatie van dit programma wordt duidelijk dat de bestaande kennis beter bekend en goed benut moet worden. Daarom is er nu een forum geopend.
De mogelijkheden van een forum passen goed bij het thema veiligheid in het onderwijs. Het gaat namelijk om een thema waarbij veel actoren betrokken zijn, en het gaat om een thema waarop een urgentie bestaat om ermee aan de slag te gaan. Het forum wordt dé plek waar de onderwijs-professionals met elkaar in gesprek kunnen gaan over veiligheidsthemas. Een plek waar veiligheidsexperts hun visies en inzichten delen op het gebied van agressie en geweld, pesten, incidenten en sociale media. Waar ervaringsdeskundigen antwoord geven op veelvoorkomende vragen. Waar je via de link naar het Expertisecentrum meteen geadviseerd kan worden als er vragen zijn over slachtofferhulp of schaderegres. Met een helpende hand in de vorm van directe ondersteuning op schoolniveau.

VorigeOnderzoek SCP kinderen en internetrisicos
VolgendeKinderen mediawijs door augmented reality game
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter