Kick-off Write Now! tijdens Geen Daden Maar Woorden Festival

Op zaterdagavond 7 november vindt tijdens Geen Daden Maar Woorden Festival in Rotterdam de kick-off van Write Now! 2016 plaats. Vanaf dat moment kan literair talent van 15 t/m 24 jaar insturen voor dé schrijfwedstrijd van het Nederlandse taalgebied.

Kick-off
Tijdens de kick-off vertellen Lize Spit (winnaar jury- en publieksprijs 2013) en Mirke Kist (winnaar juryprijs 2015) alles over Write Now!, schrijven en debuteren. Ook maakt het publiek tijdens de Grote Write Now! Wall of Fame Quiz kans op boeken van oud-winnaars en vrijkaarten voor The Night Shift. De kick-off vindt om 21.40 uur plaats in Café De Ouwehoer.

Geen Daden Maar Woorden Festival
Geen Daden Maar Woorden Festival is vernieuwd: het festival is verhuisd naar het Deliplein op Katendrecht in Rotterdam en beslaat het hele weekend. Op 7 en 8 november staat de Kaap in het teken van jong literair talent, internationale spoken word performers en dichters, singer-songwriters en muziek(theater). Locaties zijn o.a. Kantine Walhalla, Kaapse Brouwers en de Nieuwe Luxor Spido Boot. Er is ook een Engelstalige route. Tickets zijn te koop via de site van GDMW.

Write Now!
Write Now! is dé schrijfwedstrijd voor jongeren in het Nederlandse taalgebied. Winnaars en finalisten worden vaak opgemerkt door gerenommeerde uitgeverijen. De wedstrijd leverde winnaars op als Maartje Wortel en Niña Weijers. De vorm van de inzending is vrij: verhalen, gedichten, column, toneelteksten, filmscenario's en songteksten kunnen ingestuurd tot 1 april 2016 ingestuurd worden via de site van Write Now!.

Naar de website

VorigeDe Dag Vandaag | Nieuw dossier 'Suiker: goed fout?'
VolgendeGratis lesmateriaal: Kijk op de dijk
Reacties (0)

Er zijn bij dit lesidee nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter