Beste docent,

Vanaf schooljaar 2014-2015 kunt u kosteloos gebruik maken van het lespakket Ik en geld. De lessen hebben als doel om jongeren op een eigentijdse en interactieve manier bewuster te maken hoe ze verantwoord om kunnen gaan met geld (financiële educatie).

Ik en geld betreft interactieve (digitale) lessen met zowel leerlingen- als docentenmodules en omvat 5 thema's: Mijn levensstijl, Mijn inkomsten, Mijn uitgaven, Mijn bank en Mijn toekomst.

De lessen sluiten aan bij de methoden 200% economie (ThiemeMeulenhoff), Pincode en Plein M (Noordhoff Uitgevers), Praktische economie (Malmberg) en Economisch bekeken (Malmberg).

Informatie en aanmelden
• Doelgroep: leerjaar 1-3 vmbo, havo en vwo
• Aantal uur: 50 minuten per les
• Periode: schooljaar 2014-2015
• Kosten: geen

Meer informatie en aanmelden kan nu via www.codenamefuture.nl/ikengeld of neem contact op met Cris Rouwenhorst, 070 3024770 of cris@codenamefuture.nl.

Extra! Indien u zich NU aanmeldt, krijgt u tevens kosteloos de beschikking over de nieuwe module Ondernemen.

Dit lespakket is beschikbaar vanaf september en heeft als doel: de ondernemende leerling. Daarbij richten wij ons op onder meer: mentaliteit, initiatief nemen, kansen zien en grijpen. Bij de ontwikkeling werken wij samen met Noordhoff Uitgevers (economiemethodes Pincode en Plein M) en VECON.

Naar de website

VorigeLestip: Volg de Europese verkiezingen in het nieuws
VolgendeCodename Future en Nieuws in de klas lanceren lespakket 'Informatievaardigheden'
Reacties (0)

Er zijn bij dit lesidee nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter