Op de website Kenny van Kennisnet Kids vind je vanaf 24 mei 2013 leuke, nieuwe spelletjes over rekenen en ruimtelijke oriëntatie. Dit materiaal wordt via Kenny aangeboden door een samenwerking met Owlie Boo.

De 2 spelletjes op Kenny.nl heten Vissen tellen en Punten verbinden. Bij het vissen tellen moeten kinderen de juiste hoeveelheid vissen tellen van 4 verschillende kleuren. En bij het andere spel verbinden de kinderen genummerde punten die uiteindelijk een diertje tevoorschijn toveren.

Owlie Boo is een website met leerzame computerspelletjes voor peuters en jonge kinderen. Het is een leuke manier om jonge kinderen door middel van stimulerende spelletjes spelenderwijs te leren een computer te gebruiken: hoe toetsen in te drukken, hoe de muis te bewegen, hoe objecten aan te klikken en te verslepen.

Over Kenny
Kenny.nl is een website voor groep 1, 2 en 3. De site biedt educatief, digitaal lesmateriaal zoals educatieve games, filmpjes en prentenboeken die aansluiten bij de leerdoelen van groep 1, 2 en 3. Handig voor op het digibord én thuis, maar vooral ook leuk en leerzaam voor peuters en kleuters. Kennisnet werkt samen met andere partijen, zoals Owlie Boo, voor de invulling van Kenny. De website is onderdeel van Kennisnet Kids.

Naar de website

VorigeGratis: VerhaaltjesApp voor de iPad
VolgendeInteractieve film tegen digitaal pesten 'It's up to you' gelanceerd
Reacties (0)

Er zijn bij dit lesidee nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter