Gratis proeflessen economie van AthenaStudies

Wij van AthenaStudies Middelbare School vinden het belangrijk om eindexamenleerlingen die moeite hebben met economie te kunnen helpen. Daarom bieden wij gratis proeflessen aan en hebben wij whatsappgroepen waarin leerlingen vragen kunnen stellen aan ervaren examentrainers.

Vanwege het coronavirus hebben sommige leerlingen een achterstand opgelopen op school. Over een half jaar staan de eindexamens staan alweer voor de deur en het is belangrijk dat alle leerlingen dan goed voorbereid zijn. Het vak economie is een bekend struikelvak en wat extra hulp bij de examenonderwerpen kan nooit kwaad!

De proeflessen gaan over examenonderwerpen zoals de economische kringloop en de conjunctuur, en er zijn ook proeflessen die behandelen hoe je het beste examenvragen kunt beantwoorden. Elke week wordt er één Havo en één VWO training gegeven door een van onze ervaren examentrainers. Zij helpen de leerlingen op weg door ze stapsgewijs door de stof heen te lopen en alle vragen te beantwoorden waar leerlingen mee zitten.

Inschrijven voor de proeflessen is eenvoudig en kan via de volgende link: https://athenastudies.nl/cursus/middelbare-school/eco.

Ook voor andere vakken biedt AthenaStudies gratis proeflessen aan, kijk daarvoor op https://athenastudies.nl/cursus/middelbare-school.

Naar de website

VorigeEnergieGenie voor het VO!
VolgendeGratis lespakket TekkieWijzer
Reacties (0)

Er zijn bij dit lesidee nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter