Smart Connection op actieweek gezonde leefstijl LOC

Smart Connection start de komende week in Hardenberg. Tijdens de actieweek gezonde leefstijlen van het Alfa-college is Smart Connection duidelijk aanwezig. Smart Connection is een project van Tactus om verantwoord drinkgedrag te bevorderen bij jongeren in Overijssel.
De gemeente Hardenberg voert een actief alcoholmatigingsbeleid onder de naam Fris over Drank. Kern van dit beleid is geen alcohol onder de 16 jaar en daar boven verantwoord drankgebruik. Smart Connection is een van de instrumenten die in het kader van dit beleid worden ingezet.

Smart Connection is een project van Tactus dat draait om het belonen van goed gedrag. Smart Connection is aanwezig op plekken waar jongeren uitgaan: in cafs en discotheken, op evenementen en dorpsfeesten.

Nationale Onderwijsgids

VorigeHanzeXperience 2012 maak kennis met hbo studie
VolgendeHalverwege stoppen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter