Ict bekwaamheidseisen voor leerkrachten

Kennisnet heeft de nieuwe site Ictbekwaamheidseisen.kennisnet.nl opgezet. Hiermee blijft u als leerkracht in het basisonderwijs op de hoogte van ict-bekwaamheidseisen. Ict heeft en krijgt een steeds grotere rol in de maatschappij, ook in het onderwijs. Vaardigheden van leerlingen maar ook van leraren komen in een ander licht te staan. De juiste toepassing en integratie van ict kan een grote meerwaarde hebben in het onderwijs, maar dat vraagt ook om een bepaalde bekwaamheid van de leerkracht. Kennisnet schetst als expertisecentrum de kaders aan de hand waarvan (aankomend) leraren zich kunnen ontwikkelen en managers en lerarenopleiders kunnen beoordelen en sturen.

Blijf u op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent ict-bekwaamheidseisen

VorigeSideVibe webcontent als basis voor lessen
VolgendeBijscholing wetenschap en techniek voor basisscholen in Noord Nederland
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter