Of heb jij een strakke deadline nodig om goed te presteren? Twijfel niet langer, want wie weet ben jij het nieuwe schrijftalent van 2012! Meedoen aan de grootste schrijfwedstrijd van Nederland Write Now! is nog mogelijk tot en met 1 april 2012.

Schrijfwedstrijd Write Now! is in haar twaalfjarig bestaan uitgegroeid tot een kweekvijver van jong schrijftalent. De wedstrijd bracht successen voort als Maartje Wortel, Ernest van de Kwast en Dennis Gaens. Dankzij de samenwerking die dit jaar tot stand kwam met literair agent Sebes & Van Gelderen krijgt de talentenpool toegang tot een breed netwerk binnen de uitgeefwereld. Het agentschap wordt nauw betrokken bij het beoordelingstraject van de ingezonden teksten.

Write Now! is met voorronden in Nederland, Vlaanderen en Suriname dé belangrijkste schrijfwedstrijd voor jongeren van het Nederlandse taalgebied. Write Now! wordt georganiseerd voor jongeren tussen de 15 en 24 jaar oud. Elk genre is toegestaan: van proza tot poëzie, en van theaterscènes tot rapteksten. In de maanden april en mei worden tijdens een elftal voorronden de finalisten bekendgemaakt. Het grote finaleweekend vindt plaats op 16 en 17 juni in Rotterdam.

De winnaar van Write Now! 2012 krijgt een blog-contract bij Spunk.nl, een MacBook ter waarde van € 1.500, optredens tijdens Geen Daden Maar Woorden Festival en Wintertuinfestival, Boekenbonnen ter waarde van € 250 en een intensief coachingstraject van literair agent Sebes & Van Gelderen.

Naar de website

VorigeDoe mee aan de Multatuli fotowedstrijd
VolgendeExpeditie Noa Constructor
Reacties (0)

Er zijn bij dit lesidee nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter