Tijdens de gesprekken in het Catshuis wordt er, volgens de media, gesproken over bezuinigingen op het gebied van ontwikkelingssamenwerking.

Hierbij een oproep om kosteloos deel te nemen aan het project IDEALS voor het voortgezet onderwijs. Het project is interessant voor de vakken aardrijkskunde, economie, mens en maatschappij en kunst en cultuur.

IDEALS
Het project IDEALS biedt docenten een prachtige kans om met de school een inzamelingsactie voor een ontwikkelingsorganisatie op te zetten.

Met het project IDEALS gaan uw leerlingen met hun talent aan de slag. In een voorbereidende kennisles krijgen ze een beeld van de verdeling tussen arm en rijk in de wereld. Ter afsluiting van het project gaan ze, met zelfgemaakte kunstwerken, geld inzamelen om een ontwikkelingsproject te steunen. Hier kun je zoveel tijd aan besteden als je zelf wilt. Wij gaan uit van een tijdsbesteding van 1 tot 4 uur.

Doelgroep
Het project is geschikt voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs (VMBO, HAVO en VWO).

Wanneer
Van maart tot en met juni van dit schooljaar bieden wij scholen de mogelijkheid om kosteloos van deze projecten gebruik te maken.

Aanmelden
Wij bieden de eerste 10 scholen kosteloos ondersteuning op de school bij de voorbereiding en uitvoering van het project. Wilt u kosteloos gebruikmaken van deze kans? Reageer vandaag nog, de inschrijvingen gaan altijd snel!

Neem contact op met Martijn Spekman via 070-3024770 of martijn@codenamefuture.nl

Naar de website

VorigeExpeditie Noa Constructor
VolgendeFinesse Online
Reacties (0)

Er zijn bij dit lesidee nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter