Met de gratis LuisterBieb-app kun je genieten van luisterboeken, waar en wanneer je maar wilt. En er is voor ieder wat wils: of je nu wil wegdromen bij een goed boek of je kennis wil bijschaven met een luistercollege op universitair niveau.

Het voordeel van de LuisterBieb-app
Het grote voordeel van de LuisterBieb-app is dat je voor het beluisteren geen internetverbinding nodig hebt. Je downloadt eenmalig je luisterboek, waarna je het altijd en overal kunt beluisteren. De luisterboeken worden namelijk opgeslagen in de app op je smartphone of tablet.

Gratis te downloaden
De LuisterBieb-app is gratis te downloaden op je iPhone en iPad via de App Store en voor Android via Google Play.

Voor leden en niet-leden
In de beginfase zijn alle luisterboeken in de LuisterBieb-app gratis te beluisteren. Voor zowel leden als niet-leden van de Bibliotheek. Vanaf het najaar van 2013 zullen er een groot aantal rechtendragende titels aan de LuisterBieb-app toegevoegd worden die alleen te beluisteren zijn door leden van de Bibliotheek. Dit zijn bestsellers van Roald Dahl, Arthur Japin, Maarten van Rossem, Esther Verhoef, Tonke Dragt en Harry Mulisch.

Aanbod van de LuisterBieb-app
De LuisterBieb-app bevat rechtenvrije boeken in allerlei genres. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Bovendien kun je een groot aantal hoorcolleges van diverse Nederlandse universiteiten beluisteren, evenals interviews en lezingen. De komende periode zal het aanbod van de LuisterBieb-app zich meer en meer uitbreiden met mooie luisterboeken, interessante hoorcolleges, lezingen en interviews. Download de app nu en blijf volledig op de hoogte van het nieuwe aanbod! Mochten er nog onduidelijkheden zijn over de mogelijkheden van de app, dan hebben we een handleiding beschikbaar.

Naar de website

VorigeActueel begin van de schooldag: digitale agenda De Dag Vandaag
VolgendeOntdek de wereld van recycling in Wecycle City
Reacties (0)

Er zijn bij dit lesidee nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter