Gratis licenties Macco Lingui voor talen

In verband met de coronacrisis bieden wij scholen in Nederland en België GRATIS licenties aan voor onze app Macco Lingui. Deze gratis licenties lopen t/m 1 augustus 2020. Met Macco Lingui kunnen leerlingen thuis zelfstandig werken voor school. Leerlingen kunnen dus per direct kosteloos met Macco Lingui aan de slag voor de rest van dit schooljaar.

Macco Lingui is een zeer uitgebreid programma voor Frans, Duits, Engels, Spaans en Latijn: werkwoorden vervoegen, overige grammatica en woordkennis. Macco Lingui is bruikbaar vanaf de brugklas tot en met de eindexamenklassen. Instructies aan de leerlingen zijn vrij eenvoudig te verstrekken en zijn bovendien voor de verschillende talen vrijwel gelijk.

Macco Lingui is beschikbaar voor Microsoft Windows, Apple macOS, Chromebooks en Android telefoons en tablets. Binnen nu en enkele weken zal Macco Lingui ook verschijnen voor iPhone en iPad. Ook voor deze nieuwe versie zal dit gratis aanbod gelden.

Meer informatie over Macco Lingui kunt u hier vinden. Indien u gebruik wilt maken van dit aanbod kunt u contact met ons opnemen via e-mailadres info@macco.nl.

Naar de website

VorigeLesidee pasen: zoek het eitje!
VolgendeHangt jouw creatie binnenkort in een museum?
Reacties (0)

Er zijn bij dit lesidee nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter