Stelt u zich eens voor: Kinderen van uw school die een professionele voorstelling geven op een echt podium. In de zaal zitten enthousiaste ouders. De kinderen zullen zich de ster van de avond voelen!

Wat is WorldVision@School?
WorldVision@School is een leuke en leerzame voorstelling met liedjes en filmpjes over de wereld en rechten van het kind. WorldVision@School is een kant en klare productie waar u bijna geen omkijken naar hebt. Via de WorldVision@School website kunnen de kinderen thuis oefenen, mensen uitnodigen voor de voorstellling en meer informatie vinden. Voor u als leraar staat ook alle informatie online en zijn er lessuggesties. Om ervoor te zorgen dat de zaal vol met ouders, vrienden en familie zit, ontvangt u promotiemateriaal van ons. Wat zullen de ouders na afloop trots zijn op hun kinderen!

WorldVision@School bij u op school?
Vraag gratis en geheel vrijblijvend een informatiepakket over WorldVision@School aan via 033 46 43 192. Met een professionele voorstelling willen we kinderen graag een overgetelijke dag geven. Dit door hen te laten stralen op het podium en hen tegelijkertijd iets te leren over de wereld.

Wilt u meer informatie? Kijk dan snel op http://atschool.worldvision.nl/as_home.php

Naar de website

VorigeBezoek de Leidse musea met je basisschool
VolgendeKlankbordbijeenkomst digitale lesmodule WaterWise
Reacties (0)

Er zijn bij dit lesidee nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter