Gratis lespakket 4vuurwerkveilig

De jaarwisseling is een feestje! Maar wel een feestje dat we op een veilige en verantwoorde manier willen vieren. Want hoe mooi en feestelijk vuurwerk ook is, er ontstaan ook ongevallen door. Met het gratis lespakket 4vuurwerkveilig maak je kinderen van groep 7-8 bewust van de gevaren van vuurwerk en geef je ze tips voor een veilige jaarwisseling!

Over het lespakket

4vuurwerkveilig is een gratis, digitaal lespakket voor groep 7-8 van de basisschool. Centraal staan de 4 belangrijkste tips voor een veilige jaarwisseling. Na het aanvragen van het lespakket kan je de materialen zelf downloaden en direct aan de slag.

Onderdelen lespakket

Het lespakket bestaat uit meerdere onderdelen. Deze kun je als leerkracht goed samenvoegen tot een gevarieerde les. De PowerPoint presentatie of de videopresentatie met voice-over vormt de basis, samen met de KAHOOT! quiz en huiswerkopdracht. Daaromheen kun je met aanvullende materialen, zoals verschillende werkbladen en praktische testjes een interessante les over vuurwerkveiligheid vormgeven. Hebben leerlingen de les over vuurwerkveiligheid goed afgerond? Deel dan het 4vuurwerkveilig certificaat uit, zodat ze thuis kunnen laten zien dat ze alles weten over vuurwerkveiligheid.

Naar de website

VorigeGratis VR-lesprogramma maakt cyberpesten bespreekbaar
VolgendeGratis lespakket duurzaamheid papier en karton
Reacties (0)

Er zijn bij dit lesidee nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter