De docent geschiedenis heeft zijn uiterste best gedaan zijn leerlingen klaar te stomen voor het eindexamen geschiedenis. Vanaf nu moeten de leerlingen het zelf doen. MijnExamenTrainer wil de leerlingen hier graag bij helpen.

De MijnExamenTrainer geschiedenis app voor het vmbo, havo en vwo bevat educatieve video’s en toetsen om de examenleerlingen voor te bereiden op het centraal eindexamen 2014. De video’s behandelden de leerstof die is gebaseerd op de inhoud van de examensyllabus (College voor Examens, 2014). Alle verplichte theorie wordt hiermee afgedekt.

▪ Korte video's leggen de examenstof duidelijk uit en maken lastige theorie begrijpelijk. Moeilijke begrippen worden gevisualiseerd.

▪ Leerlingen hebben hun smartphone altijd bij de hand. Examens oefenen kan nu vanaf iedere plek, waar ze ook zijn.

▪ Na het bekijken van een instructievideo krijgt de leerling een aantal oefenvragen. Door het maken van deze handige vragen wordt de theorie beter onthouden.

MijnExamenTrainer is direct te downloaden via de app store van Apple en Android. Voor een eerste indruk is er ook een gratis lite versie te verkrijgen. Een aantal video's is ook te bekijken op YouTube.

Met deze krachtige app hopen wij een bijdrage te leveren aan mooiere cijfers voor de leerling en een beter slagingspercentage voor de school.

Wij wensen uw school en leerlingen veel succes toe met het eindexamen 2014!

Namens de ontwikkelaars,
Bart den Uyl & Bram van Tongeren
www.mijnexamentrainer.nl

Naar de website

VorigeIdeeën voor goede doelenactie in het nieuwe schooljaar
VolgendeNieuw lesmateriaal over privacy voor vo en bovenbouw po
Reacties (0)

Er zijn bij dit lesidee nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter