Ideas worth spreading, dat is het motto van TED, een conferentie met korte boeiende lezingen over technologie, entertainment en design. Onlangs keken we met mensen uit het onderwijs via een liveverbinding mee naar deze presentaties die gehouden werden in Edinburgh, Schotland.

We riepen de bezoekers op om ook hun eigen ideeën te delen of te toetsen. Serge de Beer greep die kans en pitchte zijn idee History of Objects. Hierin draait het helemaal om het Internet der Dingen. Hij vond een manier om dit praktisch in te zetten binnen de school. Over zijn concept schreef hij onlangs een blog. Bekijk zijn pitch en vertel ons wat je ervan vindt.

VorigeLobby update en analyse verkiezingsprogrammas update
VolgendeKennisgemeenschappen in het primair onderwijs
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter