De gezonde schoolkantine van start op Texel

De Gezonde Schoolkantine Catering bedrijf De Pelikaan is verkozen tot cateraar van OSG de Hogeberg. De Pelikaan zal deze school op Texel vier keer per week met streek- en seizoensbroodjes, salades en E-nummervrije soepen bevoorraden. Vegetarirs komen ook aan hun trekken. Daarnaast wordt gewerkt aan een zo groot mogelijk aanbod voor het toenemend aantal leerlingen met een voedselallergie. De officile start van De Gezonde Kantine is dinsdag 12 juni 2012 om 12.00 uur.
Sinds 2008 is OSG de Hogeberg bezig met beleid ontwikkelen voor gezond eten op school. De Texelse school vindt het belangrijk dat leerlingen gezond eten en dat de producten een duurzaam en lokaal karakter hebben.

Nationale Onderwijsgids

VorigeMotivatie elementen in games
VolgendeBrugmodule bereidt mbo studenten voor op pabo studie
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter